50AB729C-7E72-4D7E-B351-DE389A8A8599_edited.jpg
Lidt om mig

Mit navn er Avalin og jeg er indehaver af Smuk Energi.

Jeg altid selv har haft stor gavn og glæde af alternativ behandling, i alle dens mange udtryk.

Særligt efter min efterfødselsdepression i 2014, har kropsbehandlinger været min indgang til mine egne problematikker.

Mit største ønske er, at kunne få lov at hjælpe dig med at finde roen i dig selv.

Min tilgang til behandling

Holistisk Energiterapi er en vidunderlig måde at behandle på og som kombinere forskellige behandlingsteknikker.

 

Min overbevisning er, at når vores krop larmer og vil have opmærksomhed, så er der oftest mere på spil. Så har vi ikke lyttet til os selv.

Gennem fysisk behandling, skaber jeg kontakt til de steder på og i din krop, der kalder på opmærksomhed og omsorg. Min hænder har en magisk evne til at finde og løsne stagnationer og ømheder i din krop. Derudover støtter jeg dig i hvordan du healer, slipper og drager omsorg for det der larmer.

Via samtale vil vi sammen italesætte det som fylder i dig. Uanset om det er fysisk eller psykisk.

 

Uanset hvilken ubalance eller smerte, fysisk som psykisk, du måtte føle, vil jeg altid starte med at hjælpe din krop og dine tanker i ro. For når dine tanker er i ro, kan din krop meget bedre tage imod behandlingen og heale. Din krop får med andre ord, mulighed for selv at finde den balance den har behov for. For så klog er den nemlig og du kan så meget selv.

Har du et ønske om forandring, bedring og er nysgerrig på, at se din situation med nye øjne eller blot hvile i din egen proces – så står jeg lige her. Jeg holder dig. Støtter dig. Møder dig. Spejler dig. Du kan forvente af mig, at jeg er 100% ærlig og kærlig.

Jeg har et dybfølt ønske om, at støtte dig på din rejse og healing, uanset om det er en fysisk smerte eller en følelse inden i dig.

Du kommer med alt hvad du er og føler – og intet er forkert.


Tak for dig og tak for at du lytter til din krop.